PURFLUX лидер на
пазарот
PURFLUX е лидер на пазарот во областа на филтрацијата и на своите потрошувачи им обезбедува сигурност во изработката според стандардите кои ги бараат реномираните светски производителите на автомобили.
fram_home
Fram високо квалитетни
филтери
FRAM – Италија – високо квалитетни филтери за автомобили, камиони и за градежна-земјоделска механизација од групацијата Согефи Филтратион Груп.
Во ФЕЛИ – АС навреме
спремете се за зимската сезона

Планирај навреме и биди подготвен за зимата.
Одбери совршени држачи за скии за твојот автомобил по супер цена и уживај во патувањето со твоето семејство!
Само во Feli-As држачи за скии по супер цена.
Секогаш чувствувајте се безбедно каде и да патувате.

1.

Најголем избор.

На продукти и опрема.

2.

Најповолни цени.

Најдобар квалитет на пазарот.

3.

Најдобра услуга.

Клиентот е секогас најважен.

4.

Долга традиција.

На пазарот од 1992 година.

Continental Contitech

Сите видови автомобилски и индустриски ремени (клинести, ребрасти, канални) за апликација на автомобили, камиони и градежна и земјоделска механизација, како и за сите видови индустрии.
Fram филтери со
докажан квалитет
Високиот квалитет на филтерите Фрам го препознаа многу Европски, Јапонски и Американски производители на коли, кои Фрам го сметаат за најверен партнер во технологијата за филтрација и како резултат на тој факт, филтерите ги користат за прво вградување.
1

Филтер за масло

Основен услов потребен за правилно функционирање на моторот на автомобилот ,е постојано подмачкување на подвижните делови на моторот со масла одржувани на потребното ниво на чистота.

2

Филтер за гориво

Овој филтер го штити системот за напојување на моторот, ги  елиминира нечистотиите од горивото. Така филтрираните горива помагаат да се зголемат перформансите и работниот век на моторот на автомобилот.

3

Филтер за воздух

Дизајниран е да ја елиминира прашината содржана во амбиенталниот воздух што ја внесува моторот,одржувајќи го со чист проток на воздух.

4

Филтер за кабина и клима

Функцијата на филтерот за  кабината е од суштинско значење за удобноста и здравјето на возачот и патниците.

Новости

Нашите најнови новости и промоции
Контактирајте
нè за понуда.
Наша локација
placeholder

Дрезденска бр.19 Ламела 1, Лок. 1 и 2, Скопје

calendar

Пон-Пет 08:00-16:00
Сабота: 08:00-14:00

Контакт
smartphone

+389 2 3061 129
+389 72 25 25 00

paper-plane

+389 72 222 627
feli@t.mk

Следете нè