ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ИМАТЕ ПРАШАЊА?

Добредојдовте на нашиот веб сајт. Овде сме да Ви помогнеме да го одберете најдоброто. Доколку имате дополнитени прашања Ве молиме да не контактирате.

КОНТАКТ

Адреса:
Дрезденска бр.19 Ламела 1, Лок. 1 и 2, 1000 Скопје, Р.С. Македонија

Емеил: feli@t.mk

Телефони:
+
389 2 3061 129
+389 72 252 500
+389 72 222 627