Веќе 50 години LAMPA е лидер на Италијанскиот пазар

Во областа на автомобилската козметика, LAMPA со својот голем асортиман нуди производи со висок квалитет, спојувајќи го убавото и корисното.

Се прикажуваат сите 8 резултати

Прикажи 9 24 36

Заштитник за мраз за шофершајбна 66851

250 ден

Кабли за стартување 100A

905 ден

Ланци за снег за камиони и автобуси 1621.1

13125 ден

Метлица брисача Ултра блејд единечен 35-38-41-43-45-48-51-53-55-58-60цм

150 ден

Метлици бришачи Ево Флат единечен 38-45-48-51-53-60-70-75cm

200 ден

Метлици бришачи со алуминиумски споилер единечен 41-43-45-48-51-53-60-65

200 ден

Организер за багаж Делукс М 69962

1220 ден

Спреј одмрзнувач за шофершајбна Carplan 300мл

100 ден