PHILIPS светски лидер во осветлувањето за сите видови возила

Со воведувањето на новата производна програма на Philips сијалиците за возила во нашиот асортиман, на Вас нашите ценети коминтенти, ви ја потврдуваме нашата посветеност и лојалност, со тоа што ви го обезбедуваме најдоброто- највисокиот квалитет на сијалиците за возила за Вас и Вашите клиенти.