LUCAS - Греачи за дизел мотори

Лукас е еден од најстарите и најдобро познати имињаво областа на резервните делови за мотори со дизел погон. Лукас е пионир во развојот и иновациите и одговара на потребите на новите генерации на дизел мотори.