НЕКОЛКУ ЗБОРА ЗА НАС

Кои сме и со што се занимаваме

УШТЕ САМО:

до нашиот 30ти роденден
za-nas

За Фели-Ас

ФелиАС е приватно претпријатие кое успешно егзистира на македонскиот пазар од 1992 година.

Увоз, големопродажба и дистрибуција на авто делови, моторни масла и авто козметика е основната активност на нашата компанија.

Пренесувајќи го своето долгогодишно искуство од успешната продажба на производи од областа на автоиндустијата, на нашите клиенти им го овозможуваме само најоброто, премиум брендови, богат асортиман на артикли и брза испорака.

Нашииот успех го оправдува соработката со повеќе од 500 коминтенти од целата земја, и тоа продавници за авто делови, специјализирани и овластени сервиси и авто дилери, бензински пумпи, компании за транспорт и логистика, градежни и земјоделски комании, како и најголемите  индустриски компании во државата.

неколку факти за нашата компанија

Во нашето долгогодишно постоење можеме да се пофалиме со следново

1992
ОСНОВАНИ ВО
2600
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
500
НАШИ КОМИНТЕНТИ
8
БРОЈ НА ВРАБОТЕНИ

Филтри од Fram, Purflux или Sogefi Pro во Feli-As

Со замена на филтрите , обезбедувате високи перформанси на Вашиот мотор.

The future in motion!

Иднината во движењето за потребите на транспортната индустрија – Continental Contitech ремени во Feli-As.